Köp ett vackert Tors hammare armband

Alla känner vi nog till Tor eller Thor som det också kan skrivas och hans hammare. Det är något som varit en viktig symbol i Sverige och Norden under mer än tusen år. Vikingarna bar nämligen Tors hammare runt halsen som en talisman. Numera finns det dock andra sätt att bära en sådan, nämligen med ett Tors hammare armband. Ett stilfullt sätt att bära en ikon som under lång tid var otroligt viktig både under vikingatiden men även senare.

Det är numera lite av en nationalsymbol då den har så pass stark anknytning till Sverige, eller åtminstone till de områden som senare blev det. Det är inte bara en historisk symbol utan även en väldigt vacker sådan. Framförallt nu när den finns i armbandsform, då det kopplar ihop det gamla nordiska med det moderna. Det visar verkligen att man kan kombinera olika former, både gammalt och nytt i ett armband och få det att se stilfullt ut.

Smycke med Thors hammare passar de allra flesta

Det är viktigt att inte missa hur vackra och stilfulla armband kan vara och det här passar för både män och kvinnor. Formen och designen gör att det kan bäras till i stort alla typer av stilar och fortfarande passa in.

Det är något som man inte ser ofta men just att det är en gammal fornnordisk symbol i kombination med en relativt modern design, gör det passande för de allra flesta. Något som trots allt är väldigt viktigt i slutändan för den som vill kunna ha ett armband som kan bäras dagligen. Vilket Tors hammare armbandet kan göras. Det är dock inte vanligt att hitta den här typen av armband och det finns inte speciellt många som tillverkar dem.