Letar ni förlovningsringar?

Är det så att ni ska förlova er och letar efter förlovningsringar? Varför inte välja en guldsmed med mästarbrev för att designa dem åt er? Det gör att ni får unika ringar för förlovning helt i er egen smak. En förlovningsring kan idag se ut lite som man själv vill. Förr var det vanligt att de var i guld och kanske med en eller flera ädelstenar. 

Idag kan man välja mellan en massa olika material och utseenden. Kanske ni föredrar släta ringar i silver med vacker inskription? Om ni är osäkra på vad det är för förlovningsringar ni vill ha, så kan ni besöka Jewellery by Jenny. Där finns det en massa ringar att titta på för att få inspiration. Ni kan även kontakta Jenny för att få egendesignade ringar.

Ringar för förlovning

Om ni väljer att anlita Jenny, så får ni en guldsmed med mästarbrev, som kan designa era förlovningsringar. Ni kan komma med egna önskemål om hur de ska se ut. Ni kan därmed få unika ringar som symboliserar just eran kärlek för varandra. Ni kan även passa på att fundera över vigselringar, om tanken är att ni även ska gifta er snart. Varför inte tillverka ringar för båda tillfällen som passar med varandra? 

Du som vill veta mer, eller bara vill få lite inspiration, se till att besöka Jewellery by Jenny på hennes hemsida. Utöver förlovningsringar och vigselringar finns det även en mängd andra vackra smycken för alla sorters tillfällen. Så passa på att även handla smycken för både vardag och fest!